• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Loopkar

Als je op zoek bent naar een loopkar voor je kind, dan heb je bij Loopwagens.nl de keuze uit tientallen modellen. Vanuit ons magazijn leveren wij al binnen 1 dag.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Om te leren lopen

Een loopkar is voor je kind het ideale speelgoed om stapje voor stapje zelfstandig te leren lopen. Je kind kan met een veilig gevoel de duwgreep vastpakken en de loopkar zelfstandig vooruitduwen om zo helemaal zelf zonder handjes aan papa of mama te geven te stappen. Bij Loopauto.nl vind je veel verschillende modellen in uiteenlopende prijsklassen en kun je onder meer rekening houden met de voorkeur voor hout of kunststof. De modellen variëren verder per merk en per thema en uiteraard zijn er talloze kleuren beschikbaar om het ideale loopkarretje voor je kind te kopen. Naast dat loopkarren beweging stimuleren, zijn er ook modellen die uitgevoerd zijn met extra’s, bijvoorbeeld met blokken om daarmee te spelen als je kind op het stappen is uitgekeken. Of zelfs met een compleet interactief activiteitenpaneel dat afneembaar is.

Dat maakt het nog eens gemakkelijk om met meerdere voorkeuren rekening te houden. Bovendien ben je bij ons voordelig uit, bieden wij volledige garantie en is er sprake van een snelle levering.

Een loopkar is doorgaans geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar, maar er zijn een aantal uitzonderingen. Zo zijn er ook modellen die als multifunctioneel kunnen worden beschouwd en al eerder kunnen worden aangeschaft, zoals het model Babywalker dat een activiteitenpaneel biedt of een loopkar die ook de mogelijkheid biedt om op te zetten, zoals de Wheelybug. Het aanbod is groot genoeg om met al je wensen en voorkeuren qua materiaal, ontwerp en kleur rekening te houden. Bij iedere loopkar staan de kenmerken beschreven en is er een afbeelding beschikbaar. Zo kun je op een gemakkelijk manier het aanbod vergelijken om tot een keuze te komen voor de perfecte loopkar voor je kind. Wij bieden je een uitstekende service met onder meer de gelegenheid een eigen afleverdatum te kiezen, 100 dagen zichttermijn en volledige garantie. Bovendien leveren wij vrijwel alle modellen uit voorraad. 

© 2023 Loopwagens.nl is onderdeel van XLShop