• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Loopwagentjes

Loopwagentjes zijn in allerlei soorten met originele thema´s en gemaakt van verschillende materialen verkrijgbaar bij Loopwagens.nl. Bij ons vind je niet alleen de grootste diversiteit in het aanbod, maar ontdek je tevens scherpe prijzen en maak je kennis met onze snelle en klantgerichte service. Vanuit voorraad leveren wij loopwagentjes binnen 1 dag.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Voor alle kinderen

De meeste loopwagentjes zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf 1 jaar, maar wij bieden ook al mogelijkheden voor baby´s die nog niet bezig zijn met het zetten van de eerste stapjes. De diversiteit in ons aanbod maakt dan ook dat wij loopwagentjes voor zowel baby´s, dreumesjes als peuters beschikbaar hebben. Zo kun je altijd een goede keuze maken en rekening houden met de leeftijd en mogelijkheden van je kind. Er zijn bijvoorbeeld loopwagentjes beschikbaar die naast de gelegenheid om het wagentje te duwen en erachter te lopen ook de mogelijkheid bieden om op te zitten. Zo kunnen kinderen op verschillende manieren plezier hebben van het loopwagentjes. Als het bijvoorbeeld nog niet lukt om goed te stappen, dan kan je kind op het wagentje zitten en de benen en voetjes gebruiken om op die manier vooruit te komen. Voor jongere baby´s hebben wij loopkarretjes met bijvoorbeeld een blokkenset of activiteitenpaneel beschikbaar in het aanbod.

Er zijn verschillende loopwagentjes in ons aanbod die over een bepaald thema beschikken. Bijvoorbeeld een thema in de vorm van een diersoort, maar ook gereedschapswagen, automerken en de brandweer kunnen een thema vormen. Daarnaast zijn er talloze loopwagentjes die zonder specifiek thema zijn uitgevoerd, waar je voorkeur natuurlijk ook naar uit kan gaan. Met betrekking tot het materiaal heb je de mogelijkheid om op zoek te gaan naar loopwagentjes van hout of van kunststof. Er worden in ons assortiment verschillende merken vertegenwoordigd, zodat je ook specifiek met de voorkeur voor een merk rekening kunt houden. De Wheelybug is bijvoorbeeld een populair merk, maar dat geldt eveneens voor Janod, Woodtoys en I´m Toy. Vtech is weer een merk dat een origineel loopwagentje biedt met activiteitenpaneel en Retro Racers staat bekend om het authentieke design van de loopwagentjes.

Contact

Loopwagens.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228067
Contact
Facebook

© 2022 Loopwagens.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord