• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Loopwagen met blokken

Een loopwagen met blokken is voor elk kind geweldig speelgoed. Zo krijgt je kindje steun bij het zetten van de eerste stapjes en kan er natuurlijk met de blokken worden gespeeld. Bij Loopwagens.nl vind je het grootste aanbod met diversiteit in uitvoering, model, merk en prijs. Ontdek het aanbod, vergelijk en bestel je meteen het favoriete exemplaar.

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod

Een loopwagen met blokken vind je bij ons in allerlei variaties. Zo zijn er loopwagentjes waar je kindje achter kan lopen en waarbij er op het zitje plaatsgenomen kan worden om zo vooruit te komen. De blokken staan natuurlijk ook steeds weer garant voor veel speelplezier. Wat is er nu leuker dan samen met papa of mama een hoge toren bouwen om deze daarna weer om te gooien of om te zien vallen. De loopwagens met blokken in ons aanbod zijn doorgaans geschikt voor kindertjes in de leeftijd vanaf 1 jaar.

Bij Loopwagens.nl heb je de mogelijkheid om een houten loopwagen met blokken te kopen. Een groot deel van ons aanbod bestaat namelijk uit houten loopwagens met blokken. Kinderen vinden hout door de natuurlijke samenstelling prettig aanvoelen en houten blokken bouwen natuurlijk het beste.

Er wordt een ruime variatie geboden, zodat je bijvoorbeeld kunt kiezen voor een standaard loopwagen met blokken. Er zijn echter ook loopwagens met blokken die een thema hebben, zoals het model Poes van het speelgoedmerk I’m Toy. Dit model heeft rubberen banden is wordt geleverd inclusief zes houten figuurblokken. De Baby blokkenwagen is van het merk Bigjids en beschikt over maar liefst 35 houten blokken. Je kindje kan daar natuurlijk fantastische creaties en hoge torens mee bouwen.

Als je de loopwagens met blokken hebt vergeleken, dan heb je vast een favoriet gevonden. De loopwagen met blokken van je voorkeur kun je dan direct online bestellen met garantie en een zichttermijn van dertig dagen. Wij leveren snel. Dat kan vaak morgen of de eerstvolgende werkdag al, maar ook op de datum die jou uitkomt als je zelf een afleverdatum selecteert. 

Contact

Loopwagens.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228067
Contact
Facebook

© 2022 Loopwagens.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord